7kW Commerical AC Single-phase EV Charging Wallbox 

 

De 7KW Commercial Charger is ontworpen voor openbaar gebruik met RFID-autheticatie. Uitgerust met een type 2 oplaadaansluiting, kan de lader gebruikt worden met een type 1 of type 2 kabel.  

De lader voldoet aan de industriële normen en gebruikt een MID-gecertificeerde meter om nauwkeurigheid te garanderen. De ingebouwde aardlekschakelaar zorgt ervoor dat de veiligheid kan worden gewaarborgd.  

De lader kan worden aangesloten op een laadnetwerk met behulp van de EN-GATE gateway (voor meer info, neem contact met ons op). Meerdere openbare laders op één locatie kunnen met slechts één internetverbinding in het netwerk worden geïntegreerd.  

 

Belangrijkste kenmerken: 

  • Vermogen: 7 kW 
  • Uitgangsstroom: 32A 
  • Één type 2 oplaadaansluiting 
  • MID gecertificeerde energiemeter 
  • Aardlekschakelaar Type A+6MA DC-detective 
  • Voldoet aan OCPP 1.6 (JSON) 
  • RFID-functie 
  • Beschermingsgraad: IP54 
  • Garantie: 2 jaar 

Stabiel: Zowel het besturingscircuit als het stroomcircuit zijn volledig geïsoleerd. Verhoogde anti-jamming-capaciteit om een stabiele werkconditie te garanderen. 

Zekerheid: Bied creatieve bescherming tegen stoten of neerslaan, als de hellingshoek meer dan 30° is zal het apparaat automatisch de stroom afsluiten, een storing melden aan het besturingssysteem en elk gevaar wegnemen.  

 Eenvoudig maar robuust: Paneel van gehard glas en een volledig metalen behuizing. IP65 beschermingsgraad, wat hoger is dan de industriële norm. Eenvoudig en elegant product, wat zowel van binnen als van buiten kwaliteit biedt. 

Betrouwbaar: Gebouwd voor extreme omstandigheden zoals -30°C (ijs- en sneeuwseizoen) of 55°C )heet en direct zonlicht). Kernonderdelen nemen componenten van industriële kwaliteit en bieden een ontwerplevensduur van 15 jaar. 

Intelligent: Realtime zoeken, reserveren en snelladen via mobiele app. Flexibele betalingsopties inclusief RFID-kaart en mobiel betalen zoals PayPal, AliPay, ApplePay en meer.  

Energiebesparend: Stand-by stroomverbruik is minder dan 3-6 W, energie-efficiëntie is verbeterd ten opzichte van vergelijkbare producten op de markt, waardoor de kosten worden geminimaliseerd. 

Wilt u meer informatie of een aanvraag doen?

Vul onderstaand contactformulier in.

3 + 10 =

Call Now Button