NEEM NU DEEL AAN DE EINDEJAARSACTIE WANT OP=OP

Profiteer nu van de eindejaarsactie van BCON Energy Systems. Vraag direct een voordelige prijs op voor een 10-delig zonnepanelen set. Of ga goed voorbereid de zomer in met een verkoelende airco met wifi: nu voor een extra scherpe prijs.

Zorg voor een lagere energierekening, beperk uw CO2-uitstoot en kies voor een duurzame bron van energie met de scherp geprijsde zonnepanelen van BCON tijdens de eindejaarsactie. U ontvangt 10 volledig zwarte zonnepanelen inclusief omvormer en bevestigingsmateriaal voor maar €1.750 (excl. BTW). Eventueel kunt u voor een meerprijs van €900 (excl. BTW) de panelen direct laten monteren. Op de zonnepanelen zit 12 jaar productgarantie.

Of ga de zomer verkoeld tegemoet met een Qlima airco met wifi. Tijdens de eindejaarsactie van BCON kost deze maar €950,- (incl. BTW). Deze airco is geschikt voor ruimtes tot 85 m3 en heeft 4 jaar productgarantie. Uiteraard zijn airco’s met een grotere capaciteit ook leverbaar. Eventueel kunt u voor een meerprijs van €847,- (incl. BTW) de airco direct laten installeren door onze vakspecialisten.

Wilt u gebruik maken van beide aanbiedingen, dan ontvang u 5% korting!

Interesse? Vul onderstaand formulier in en maak uw keuze voor de zonnepanelen set, airco of beide aanbiedingen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Contactgegevens

BCON Energy Systems B.V.
Nieuwlandseweg 5
4697 RK  Sint-Annaland

T.  +31(0)166-654335
E.  info@nullbcon-energysystems.nl                      

KvK: 22065110
Btw: NL818382363B01

Contactformulier

Contactformulier eindejaarsactie
Offerte voor:
Call Now Button