EV Block B900 (900 x 600 x 400)

 

De EV Blocks van BCON is de perfecte voetstuk/staander voor uw BCON oplaadpunten. EV Blocks worden geproduceerd in Groot-Brittannië en zijn 100% recyclebaar.

Belangrijkste kenmerken: 

Lengte: 600mm
Breedte: 900mm
Hoogte: 400mm
Totale gewicht: 1234KG

Door gebruik te maken van een EV-Blocks met een universele adapterplaat, wordt de installatie van de funderingen voor een laadstation voor elektrische voertuigen veel eenvoudiger omdat:

 

  • De universele adapterplaat zorgt ervoor dat projecten kunnen starten voordat laders zijn gespecificeerd of zelfs zijn gekozen. Dit betekent ook dat funderingen voor EV-laders kunnen worden geïnstalleerd voor toekomstbestendige installaties in het stadium van civiele werken.
  • Elke keer dezelfde uitvoering qua fundering: spaart kosten
  • De EV-Blocks kunnen onder alle weersomstandigheden worden geïnstalleerd, wat tijd en productiviteitsverlies sterk reduceert.
  • Door de uniforme maat en afwerking kunnen kabelgoten van 50, 100 en 150 mm worden gebruikt en maakt het mogelijk om bij elk blok van richting te veranderen, indien nodig. De EV-Blocks kunnen ook worden gebruikt bij cable pulling.
  • EV-Blocks maken het later aanpassen en verwisselen van typen laadstations ook veel eenvoudiger, omdat de fundering niet opnieuw hoeft te worden gemaakt. U vervangt gewoon de adapterplaat en het andere type laadpunt.
  • De EV Blocks zijn geschikt voor lokale aarding in het blok of met een open PEN-systeem.

Wilt u meer informatie of een aanvraag doen?

Vul onderstaand contactformulier in.

9 + 9 =

Call Now Button