Montagesystemen voor zonnepanelen

Montagesystemen zijn een zeer belangrijk onderdeel van het zonne-energiesysteem. Dit systeem zorgt er immers voor dat de zonnepanelen, gedurende de gehele levensduur, veilig en stormvast op het dak bevestigd blijven. Aangezien dit een zeer lange periode is, wordt sterk aanbevolen alleen voor de beste materialen te kiezen, welke aantoonbaar getest en goedbevonden zijn.

100_nederlands

ClickFit en FlatFix montagesystemen:

ClickFit is de verzamelnaam van onze schuin dak systemen. FlatFix is de verzamelnaam van onze systemen voor platte daken. Voor alle daken en situaties leveren wij een passende oplossing.

Bij zowel ClickFit als FlatFix zijn de benodigde componenten en gereedschappen tot een minimum teruggebracht. Dit resulteert in een sterk verkorte montagetijd ten opzichte van andere systemen (tot wel 40%) met behoud van kwaliteit en veiligheid. Voor de montage van ClickFit en FlatFix is slechts 1 stuk gereedschap nodig.

Certificering:

ClickFit en FlatFix montagesystemen zijn 100% Nederlandse producten die getest zijn in de windtunnel en o.a. gecertificeerd zijn door BDA/KIWA. Door de strenge kwaliteitscontrole en certificering wordt de kwaliteit van de ClickFit en FlatFix montagesystemen en daarmee een zeer belangrijk onderdeel van het PV-systeem gewaarborgd.

BDAKiwa

Onze montagesystemen voldoen aan o.a. de volgende eisen en normeringen:

– NVN 7250: 2013: Zonne-energiesystemen
– NEN-EN: 1991-1-4+NB: Eurocode 1
– NEN 6702: 2007
– NEN-EN 14437:2004
– Nederlands bouwbesluit
– MCS012 van NQA

20jaargarantie1

Gegarandeerd goed!

ClickFit en FlatFix montagesystemen zijn uitvoerig getest en gecertificeerd en voldoen volledig aan de geldende eisen en normen zoals de NVN 7250 en het Nederlands bouwbesluit. De ClickFit en FlatFix systemen worden geleverd met een unieke garantie van 20 jaar, hiermee is de kwaliteit van het systeem gewaarborgd en biedt het de zekerheid die nodig is.

 

 

 

 

Avasco bied een zeer breed scala aan oplossingen voor platte daken. De voordelen van het ava solar-roof systeem zijn:

  • Zeer snelle montage
  • Beperkte ballast (bij gebruik van zij en rugplaten)
  • Universeel en flexibel (3 verschillende klemopstellingen)
  • Landscape en Portrait
  • In alu of inox
  • Uniek klemsysteem M8
  • Paneelbreedte van 750 tot 1010 mm

Verkrijgbaar in opstelhoeken 10, 15, 20 en 30 graden (optioneel 13, 16.5 en 25 graden)