Projecten

 

Vandaag geïnstalleerd in Poortvliet: 12 zwarte Canadian Solar zonnepanelen van 295 Wattpiek met een Solaredge Systeem. (19 maart)

Vanaf heden leverbaar! De full black Canadian Solar zonnepanelen van 295 Wp. De eerste 10 stuks hebben wij van de week in Bergen op Zoom geïnstaleerd.

De 100 zonnepanelen bij het Golden Tulip Hotel in Koudekerke zijn geplaatst! (1 maart 2018)

Dit dak is nu nog leeg maar… eind deze week liggen hier als alles goed gaat 100 zonnepanelen! Onze monteurs zijn druk bezig bij Golden Tulip Hotel Westduin in Koudekerke!

Het is heerlijk installatieweer deze week! Gisteren zijn er in Sint-Philipsland 10 zwarte Canadian Solar zonnepanelen van 275 Wp met een Solaredge Systeem geïnstalleerd.

Ons ‘Project Anna Jacobapolder’ heeft haar voortgang. Op steeds meer daken zijn zonnepanelen te zien en daar worden we natuurlijk blij van Hierbij de foto’s van een installatie die vorige week geplaatst is.

Ons ‘Project Anna Jacobapolder’ heeft haar voortgang. Op steeds meer daken zijn zonnepanelen te zien en daar worden we natuurlijk blij van Hierbij de foto’s van een installatie die vorige week geplaatst is.

De eerste installatie van 2018 is geplaatst in Sint-Annaland! 14 Canadian Solar zonnepanelen met het Solaredge Systeem.

Wat zijn we trots op onze monteurs! Zij trotseren kou, wind, sneeuw en regen om de zonnepanelen te plaatsen. Hierbij wat foto’s van de laatste installaties!

We werken hard om (bijna) alle woningen in Anna Jacobapolder te voorzien van zonnepanelen! Hierbij de foto’s van 4 installaties die we vorige week mochten plaatsen.

Ondanks de kou installeren wij lekker door!
Vorige week installaties in Anna Jacobapolder en Poortvliet.

Twee installaties:
– Allebei in Tholen
– Allebei op plat dak
– Allebei met Canadian Solar zonnepanelen
– Allebei met Solaredge
– en… ze wachten allebei op de zon!:-)

Dit systeem heeft een goede start met dit heerlijke zonnige weer Wij plaatsten in Sint-Annaland 66 Canadian Solar zonnepanelen van 275 Wattpiek met een Goodwe omvormer!

Geïnstalleerd in Anna Jacobapolder: 100 JA Solar zonnepanelen van 275 Wp op een golfplaten schuurdak. Laat de zon maar schijnen

Leiden en Sint-Philipsland.. kijk mee naar onze installaties!

Foto 1: 8 zwarte JA Solar zonnepanelen met Solaredge, geplaatst in Leiden
Foto 2: 15 blauwe JA Solar zonnepanelen met Goodwe omvormer, in Sint-Philipsland
Foto 3: 15 zwarte JA Solar zonnepanelen met Solaredge, geplaatst in Sint-Philipsland

Het was geen ideaal installatieweer, maar tussen de buien door hebben wij bij deze klant in Sint-Maartensdijk 14 full black JA Solar zonnepanelen met een Solaredge Systeem geplaatst!

Geïnstalleerd in Anna Jacobapolder: 13 JA Solar zonnepanelen van 270 Wp! Deze zonnepanelen zijn samen met de al bestaande zonnepanelen op een Solaredge 5000 omvormer aangesloten.

Bij Kint B.V. in Halsteren hebben wij 130 JA Solar zonnepanelen van 270 Wattpiek met het Solaredge Systeem geïnstalleerd. Laat de zon maar schijnen

Prachtige installatie mogen leveren bij van Rijn Brandbeveiliging!

Geïnstalleerd in Tholen: 22 full black Canadian Solar zonnepanelen van 275 Wattpiek met het Solaredge Systeem. Gelukkig schijnt de zon weer, goed voor de zonnepanelen

Vandaag (4 augustus) waren wij in Scherpenisse voor de installatie van 7 Canadian Solar zonnepanelen van 275 Wattpiek. Deze zonnepanelen zijn aangesloten op een Solaredge omvormer. Laat de zon maar schijnen

Vandaag (2 augustus 2017) installeerden wij 13 Canadian Solar zonnepanelen in Sint-Annaland: 9 op een schuin pannendak en 4 op een plat dak. In combinatie met een Goodwe omvormer vormt dit weer een mooi systeem!

Camping Stavenisse is sinds deze week (14 juli 2017) nog duurzamer met 55 Canadian Solar zonnepanelen! In combinatie met Solaredge hebben we weer een prachtig systeem mogen afleveren.

Deze installatie van 18 zonnepanelen met een Solaredge omvormer hebben wij geplaatst in Poortvliet.

Deze installatie was precies voor de buien klaar! In Anna Jacobapolder installeerden wij vandaag 18 Canadian Solar zonnepanelen van 330 Wattpiek met het Enphase Systeem.

Geïnstalleerd in Sint-Philipsland: 18 Canadian Solar zonnepanelen op een damwand schuurdak. In combinatie met een Goodwe omvormer weer een prachtige installatie!

Zo kan het ook! Bij deze klant in Sint-Annaland leverden wij de materialen en zorgde de klant zelf voor de installatie.

Vandaag (30 juni 2017) hebben we een mooie installatie opgeleverd in Sint-Philipsland: 12 Canadian Solar zonnepanelen met een Enphase Systeem.

De installatie van deze zonnepanelen was ingepland op één van de warmste dagen van het jaar.. het was dan ook flink zweten voor onze monteurs maar het resultaat mag er zijn! 18 Canadian Solar zonnepanelen met een Solaredge Systeem geïnstalleerd op een woning in Tholen.

Wie de zon ziet denkt aan zonnepanelen.. toch? 🙂
De bewoners van deze woning in ieder geval wel! Zij kochten 16 Canadian Solar zonnepanelen met een Solaredge Systeem. De installatie vond vorige week (half juni 2017) plaats in Sint-Annaland.

Vandaag (16 juni 2017)  geïnstalleerd in Tholen: 10 Canadian Solar zonnepanelen met een Solaredge Systeem. Laat de zon maar schijnen! 🙂 Zonnig weekend allemaal!

In Sint-Philipsland installeerden wij 14 Canadian Solar zonnepanelen met een Solaredge Systeem. 10 zonnepanelen zijn op het schuine pannendak geplaatst en 4 zonnepanelen op een schans op het platte dak.

Wat is het toch heerlijk weer voor de zonnepanelen! In Sint-Annaland installeerden wij 12 Canadian Solar zonnepanelen met een Solaredge Systeem.

Vandaag (24 mei 2017) installeerden wij 11 zonnepanelen met een Goodwe 3000 omvormer op een woning in Sint-Philipsland. Dit zonne-energie systeem heeft een reuze start met dit heerlijke weer!

Wij sluiten deze zonnige week af met de foto’s van een installatie in Leiden, die we deze week mochten uitvoeren. 16 Canadian Solar zonnepanelen met een Solaredge Systeem. Het was zweten voor onze monteurs, maar het resultaat mag er zijn!

Gisteren (3 mei 2017) geïnstalleerd in Bergen op Zoom: 14 Canadian Solar zonnepanelen van 275 Wattpiek met een Solaredge Systeem!

Vandaag (2 mei 2017) geïnstalleerd in Sint-Annaland: 15 Canadian Solar zonnepanelen met een Goodwe 3600 omvormer.

Vorige week (begin april 2017) plaatsten wij een Ecotap laadpaal bij Landschapscaming de Vlugtheuvel in Stellendam.

Op dit woonhuis in Oud-Vossemeer installeerden wij 8 zonnepanelen met een Solaredge 2200 omvormer!

Deze week (24 maart 2017) installeerden wij 33 Solar Frontier zonnepanelen van 170 Wattpiek met een Solaredge omvormer in Sint-Annaland. Het systeem heeft een goede start met dit heerlijke lentezonnetje

16 maart 2017 installeerden onze monteurs 12 Canadian Solar zonnepanelen met een Solaredge Systeem in Halsteren!
Wilt u ook zo’n mooie installatie op het dak van uw woning of garage? Neem nu contact met ons op voor een gratis én vrijblijvend maatwerkadvies!

Wij genieten enorm van dit heerlijke lenteweer! Het is de beste reclame voor onze zonnepanelen én het is geen straf om nu te installeren! Vandaag waren onze monteurs in Roosendaal voor de plaatsing van 16 Canadian Solar zonnepanelen met een Goodwe omvormer.
Laat de zon maar schijnen 

afgelopen week hebben onze monteurs weer een mooi project opgeleverd in Sint Annaland

Vorige week geplaatst: 16 zonnepanelen in Bergen op Zoom en 12 zonnepanelen in Tholen! Beide installaties in combinatie met het Solaredge Systeem. Vandaag profiteren zij van de lente zonnestralen 

Vandaag installeerden onze monteurs 12 Canadian Solar zonnepanelen met een Solaredge Systeem in Halsteren!
Wilt u ook zo’n mooie installatie op het dak van uw woning of garage? Neem nu contact met ons op voor een gratis én vrijblijvend maatwerkadvies!

Deze week installeerden wij 33 Solar Frontier zonnepanelen van 170 Wattpiek met een Solaredge omvormer in Sint-Annaland. Het systeem heeft een goede start met dit heerlijke lentezonnetje 

Veel plezier met de zonnepanelen familie Reijngoudt!

Mooi weertje om te installeren! Deze bestaande installatie in Stad aan -‘t Haringvliet werd vandaag uitbreid met een extra zonnepaneel.

Wist u al dat wij ook laadzuilen voor elektrische auto’s plaatsen?!
In opdracht van de firma Ecotap zijn er vorige week laadzuilen geplaast bij de Agrimarkten in Oud-Beijerland, Middelharnis en Roosendaal. Tevens zijn er twee laadzuilen geplaatst bij het Golden Tulip Hotel in Koudekerke.
Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op!

Project in Kesteren.  22 zonnepanelen geïnstalleerd op een eerder geplaatste installatie.
De zonnepanelen zijn van het merk Canadian Solar.

Project installatie in Kruiningen! We installeerden 68 zonnepanelen met een Goodwe 17K omvormer.

Project 50 zonnepanelen op een landbouwschuur in Sint-Annaland.

Project Sint-Philipsland – 12 zonnepanelen van het merk Canadian Solar met een SolarEdge omvormer!

Project Stad aan’t Haringvliet – 10 zonnepanelen van het merk Canadian Solar geïnstalleerd met een Solaredge 2200 omvormer.

Project Sint-Annaland – 14 zonnepanelen van het merk JA Solar met een Solaredge omvormer.

Project Scherpenisse – 8 Canadian Solar zonnepanelen met een Solis 2500 omvormer.

Project 14 Canadian Solar zonnepanelen in Sint-Philipsland (De Sluis). Ditmaal met een Solaredge systeem.

Project Sint-Philipsland  15 zonnepanelen met een Goodwe omvormer.

Project 15 Canadian Solar zonnepanelen bij Dierenopvangcentrum Tholen.

Project Sint-Philipsland.

Project Sint-Philipsland.

14 Canadian Solar zonnepanelen met een Goodwe omvormer.

Project Tennisclub sint-Annaland.

27 zonnepanelen met een Goodwe omvormer.
Er is tevens een informatiedisplay geplaatst zodat de opbrengst gevolgd kan worden.

Project Sluis (St-Philipsland)

Project Sint-Annaland

Project sv Smerdiek – Sint-Maartensdijk

Project Sint-Annaland

Project Sint-Philipsland

Project Anna-Jacobapolder

2 mooie projecten opgeleverd in Sint- Annaland en Oud Vossemeer.

Project Tholen (samen met de buurman)

Project zonnepanelen Kapelle

Project zonnepanelen Oud Vossemeer

Zo kan het ook bij BCON:
Klant legt zelf de panelen en wij sluiten de panelen aan.

Project zonnepanelen Strijenham (Poortvliet)

Project zonnepanelen Sint-Philipsland

Project zonnepanelen Koudekerke

Project zonnepanelen Anna-Jacobapolder

Project zonnepanelen Sint-Philipsland

Project zonnepanelen Dinteloord

Project zonnepanelen Tholen

Project zonnepanelen Sint-Annaland

Project zonnepanelen Sint-Annaland

Project zonnepanelen Sint-Maartensdijk

Hage Bouwadvies Stavenisse

Mooi project Sint Annaland

Kingspan Windturbine geplaatst bij autobedrijf Bal in Tholen

Een veldopstelling Huybergen

Zonne-energie Sint-Maartensdijk

10 zonnepanelen Scherpenisse

Extra zonnepanelen installatie Bergen op Zoom

Verschillende projecten