Wat kost een airco?

We geven bij BCON Energy Systems graag antwoord op de vraag ‘Wat kost een airco?’. Ga de zomer verkoelend tegemoet met een Qlima airco met wifi. Een van de airco’s die standaard leverbaar is, is de Qlima airco die geschikt is voor ruimtes tot 85 m2. Er zit standaard 4 jaar productgarantie op en de kosten van deze airco bedragen doorgaans € 1.250,- incl. BTW. Voor een meerprijs van € 847,- incl. BTW kunt u de airco ook direct laten installeren door een van onze vakspecialisten. Uiteraard zijn airco’s met een grotere capaciteit ook leverbaar.

Kosten van een airco aan stroom

Een gemiddelde airco verbruikt ongeveer 1.200 Watt per uur. In de praktijk zal het wellicht anders zijn, maar voor het maken van een berekening per dag gaan we ervan uit dat uw airco 24 uur per dag aanstaat. Dat komt neer op: 1.200 Watt x 24 uur = 28.800 Watt per dag. Bij een gemiddelde stroomprijs van € 0,23 cent per kWh betekent dat u per dag € 6,62 betaalt. Ervan uitgaande dat u de airco ongeveer 5 maanden per jaar gebruikt (á circa 30 dagen per maand) komt dat neer op ongeveer € 993,- voor een zomer of per jaar aan stroomkosten.

Kosten van een airco voor het plaatsen en installeren

Op het moment dat u een Qlima airco bij ons aanschaft, kunt u ervoor kiezen om deze direct te laten plaatsen en installeren door een van onze kundige vakspecialisten. Zij hebben jarenlange ervaring, waardoor de installatie zo gepiept is. Kiest voor voor een Qlima airco met een capaciteit voor een ruimte van maximaal 85 m2, dan kun je deze airco voor een meerprijs van € 847,- incl. BTW laten plaatsen. Dit valt dus ook binnen de vraag ‘Wat kost een airco?’.

Als u specifieke wensen of vragen hebt, meer informatie wilt of eens vrijblijvend wilt sparren over de mogelijkheden, dan kan dat uiteraard. Onze specialisten staan voor u klaar om ervoor te zorgen dat u met 100% passende oplossing verder kunt. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte, maak gebruik van de chat of bel ons.

 

Vraag een offerte aan
Call Now Button