Wat kosten zonnepanelen?

Wilt u weten wat zonnepanelen kosten? BCON Energy Systems zet graag de voordelen van een set zonnepanelen voor u op een rij. De zon is namelijk een van onze belangrijkste energiebronnen. Bovendien is het een hele duurzame, betrouwbare energievorm. Zelfs op minder zonnige dagen wordt er door middel van de zon nog steeds energie opgewerkt. Elke beetje zonlicht is bruikbaar. Met zonnepanelen wordt zonlicht direct omgezet in elektriciteit. Dit noemen we ook wel zonnestroom. Naast de voordelen richten we ons graag op de prijzen van zonnepanelen. De kosten die een dergelijke investering met zich meebrengt, is namelijk voor veel mensen de belangrijkste afweging. Wellicht ook voor u.

Zonnepanelen kopen voor een goede prijs

Ook u kunt uw eigen elektriciteit opwekken. Er zijn veel voordelen aan het aanschaffen van zonnepanelen. We zetten er een aantal voor u op een rij.

  • Lagere energierekening
  • Beperking van CO2-uitstoot
  • Lange levensduur
  • Weinig onderhoud
  • Duurzame energiebron
  • Hogere woningwaarde

Zonnepanelen gaan meer dan 25 jaar mee, hebben weinig onderhoud nodig en verhogen de waarde van uw woning. Het is dus een investering waar u direct profijt van hebt, maar waar u ook in de toekomst de vruchten van plukt. Bovendien kunt u de betaalde BTW terugvragen én in aanmerking komen voor een subsidie. Lees meer over de voordelen van zonnepanelen.

Vrijblijvende offerte aanvragen voor een prijsindicatie

Omdat ieder dak verschilt, wensen uiteenlopen en we bij BCON Energy Systems verschillende soorten zonnepanelen aanbieden, kunnen we geen vaste prijzen noemen voor het aanschaffen en laten installeren van zonnepanelen. Wel hebben we regelmatig leuke aanbiedingen, zodat u een compleet aanbod krijgt voor een vooraf bepaalde prijs. Zo hebben we momenteel onderstaande aanbieding voor u beschikbaar.

Als u specifieke wensen of vragen hebt, meer informatie wilt of eens vrijblijvend wilt sparren over de mogelijkheden, dan kan dat uiteraard. Onze specialisten staan voor u klaar om ervoor te zorgen dat u met 100% passende oplossing verder kunt. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte, maak gebruik van de chat of bel ons.

Vraag een offerte aan
Call Now Button