Wij ontzorgen u bij al uw duurzame oplossingen

Vraag vandaag nog uw offerte aan

Wij ontzorgen u bij al uw duurzame oplossingen

Vraag vandaag nog uw offerte aan

Mobiele of wandmodel Qlima airconditioning

Airconditioning ziet u vandaag de dag steeds vaker terug in moderne huishoudens. Dit is logisch aangezien het een zeer effectieve manier van koelen is. Wilt u ook graag airconditioning laten installeren bij u thuis? Dan helpen wij u graag verder! De installateurs van BCON helpen u binnen een mum van tijd aan deze efficiënte koeling.

 

 

STEK gecertificeerde monteurs

BCON heeft de beste installateurs die échte experts zijn op het gebied van airconditioning. Onze installateurs gaan zorgvuldig te werk en houden met alle aspecten rekening.

BCON beschikt over STEK gecertificeerde monteurs en ook hebben wij als bedrijf per 1 oktober 2021 een STEK certificering.

 

Mobiele Airconditioner

Voor onmiddellijk resultaat bij een te hoge temperatuur in huis biedt een mobiele airco van Qlima uitkomst zonder enige installatie. Stekker in het stopcontact, afvoerslang voor warme lucht naar buiten en klaar.

Eenvoudig de temperatuur instellen met de bijgeleverde afstandsbediening en eenvoudig tee verplaatsen naar iedere gewenste kamer in uw woning. Alle mobiele airco’s koelen, ontvochtigen en reinigen tegelijkertijd de lucht.

 

Wandmodel Airconditioner

Het is ook mogelijk te kiezen voor een blijvende oplossing, met een wandmodel airconditioner. Binnen hangt een compacte unit met thermostaatfunctie, terwijl het compressorgedeelte buiten wordt geïnstalleerd.

Airconditioning Qlima aanschaffen 

Bent u geïnteresseerd in airconditioning? Bij BCON adviseren wij u op het gebied van verbruik en plaatsingsmogelijkheden.

Wilt u een aangename temperatuur creëeren in huis tijdens warme dagen? BCON biedt diverse modellen airconditioning aan van het merk Qlima. De Qlima modellen combineren veel comfort met luxe. Dankzij de WiFi-module bedien je het apparaat eenvoudig met je smartphone of tablet.

 

Ideale omstandigheden

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de mens optimaal presteert bij een binnentemperatuur van 18-22 °C gecombineerd met een relatieve luchtvochtigheid rond de 50%. 

Luchtkwaliteit

De airco’s van Qlima zijn allemaal voorzien van een filtersysteem. De in de ruimte aanwezige lucht wordt continu door dit filtersysteem gereinigd waarbij ongezonde stoffen uit de lucht worden gefilterd.

Luchtvochtigheid

Gelijktijdig met het reguleren van de temperatuur, onttrekt een airco overtollig vocht uit de lucht. Afhankelijk van het type airco, wordt deze bij wandmodellen aan de buitenunit afgegeven of bij mobiele modellen afgevoerd door middel van een afvoerslang. Een slechte luchtvochtigheid geeft slechte bacteriën de kans zich snel te ontwikkelen met alle nadelige gevolgen.

Bent u geïnteresseerd in airconditioning?

Bij BCON adviseren wij u op het gebied van verbruik en plaatsingsmogelijkheden. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Contact
Call Now Button