Wij ontzorgen u bij al uw duurzame oplossingen

Vraag vandaag nog uw offerte aan

Wij ontzorgen u bij al uw duurzame oplossingen

Vraag vandaag nog uw offerte aan

Zonne-energie en windenergie

Er zijn tegenwoordig genoeg manieren om als particulier of bedrijf duurzamer te worden. Milieuvriendelijke energiewinning is een zeer grote stap de groene richting in. BCON helpt u overstappen naar een van deze duurzame vormen van energiewinning. Wij kijken samen met u wat de mogelijkheden zijn en hoe we uw bedrijf kunnen helpen groene stroom te gaan gebruiken. Dus loopt u met de vragen rond wat er mogelijk is en hoe u kunt beginnen met investeren in groene energie? Dan heeft BCON hier antwoord op en wij helpen u gelijk met de overstap!
Wij helpen u zowel met zonne-energie als windenergie en maken uw bedrijf zo een stuk duurzamer.

Particuliere en zakelijke zonne-energie

Het is als particulier en bedrijf erg verstandig om zonnepanelen te nemen. Hiermee neemt u een grote stap richting volledige zelfvoorziening. Afhankelijk van de grootte van uw pand plaatsen wij een aantal zonnepanelen naar wens op het dak of rondom het pand.
U profiteert gelijk van deze waardevolle investering.

Voordelen zonnepanelen

Zonnepanelen hebben een hoop voordelen. Buiten dat uw energierekening aanzienlijk lager wordt, hebben zonnepanelen de volgende voordelen: 

 • Vaste lage energieprijs
 • Verbetering van het energielabel
 • Fiscale voordelen
 • Draagt bij aan een beter milieu
 • De panelen hebben een lange levensduur
 • Weinig tot geen onderhoud nodig

Wanneer u als bedrijf zonnepanelen door ons laat plaatsen, kijken wij meteen naar de btw-teruggave en of u in aanmerking komt voor bepaalde subsidies. Dit maakt het nemen van zonnepanelen nóg aantrekkelijker. 

Het beste van beide werelden

Windmolens werken natuurlijk het best wanneer er veel wind is terwijl zonnepanelen juist optimaal werken met veel zonneschijn. Omdat er niet vaak zware wind is tegelijk met veel zonneschijn vullen deze twee vormen van groene energie elkaar goed aan.
Zo profiteert u zowel van de zon als van de wind. Een combinatie van deze twee duurzame vormen van energiewinning wordt daarom zeker aangeraden.

Gemakkelijk overstappen naar groene stroom met BCON

De experts van BCON adviseren u graag en helpen u de overstap naar groene energie te maken. Met onze deskundigheid en meer dan 10 jaar ervaring kunnen wij u gegarandeerd helpen. Wij kijken niet alleen naar de mogelijkheden en leveren niet alleen een project op. Wij denken met u mee! In alle gevallen communiceren wij duidelijk de stand van zaken geven u informatie over subsidies of andere financiële voordelen waar u van kunt profiteren met het gebruik van groene stroom.

Of u nou geïnteresseerd bent in particuliere of zakelijke zonne-energie of windenergie, BCON helpt u aan de hand van ons heldere 10-stappenplan:

 1. U dient een aanvraag bij ons in. 
 2. Wij maken een afspraak met u op locatie. 
 3. Wij komen langs en leggen alles zorgvuldig en begrijpelijk uit. Daarnaast nemen we gelijk de hele situatie door.
 4. Wij komen met een voorstel voor het gehele traject. Óók kijken we gelijk of er nog eventuele voordelen zijn te behalen in de vorm van subsidies of andere “potjes”. 
 5. U neemt een besluit of u met het voorstel akkoord gaat.
 6. Wij beginnen aan de benodigde voorbereidingen.
 7. Wij sturen u de planning, zo is voor u duidelijk hoe het traject verloopt en hoe lang wij verwachten hiermee bezig te zijn. 
 8. Wij voeren het project zorgvuldig uit. 
 9. Wij leveren het project op.
 10. Eventuele nazorg en wij houden contact met u.

Contact BCON 

Bent u geïnteresseerd in groene stroom?
Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Call Now Button