Wij ontzorgen u bij al uw duurzame oplossingen

Vraag vandaag nog uw offerte aan

Wij ontzorgen u bij al uw duurzame oplossingen

Vraag vandaag nog uw offerte aan

Montage- en installatiesystemen voor zonnepanelen

Het is zo ver, de zonnepanelen van BCON worden bij u geïnstalleerd! Hoe gaat het monteren en installeren van zonnepanelen eigenlijk in zijn werk? Zonnepanelen van BCON worden altijd geïnstalleerd door ervaren en deskundige monteurs. Mede omdat montagesystemen een zeer belangrijk onderdeel zijn van het zonne-energiesysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de zonnepanelen, gedurende de gehele levensduur, veilig en stormvast op het dak bevestigd blijven.

Montagedag

Op de dag van installatie nemen de monteurs de tijd om alles professioneel te installeren en af te werken. De BCON monteurs zorgen ervoor dat de panelen recht liggen, de kabels netjes zijn weggewerkt en de omvormer op een veilige plek hangt zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

 

BCON is VCA bedrijfs gecertificeerd

Omdat geen dak hetzelfde is zijn er verschillende dakconstructies mogelijk voor het monteren van zonnepanelen. Op een plat dak worden bijvoorbeeld andere bevestigingsmethoden toegepast dan op een schuin dak. Dit betekend dat de werkomstandigheden van onze monteurs dus ook flink kunnen verschillen. Alle BCON monteurs zijn dan ook bedrijfs VCA gecertificeerd en werken volgens de voorgeschreven normen.

Montage zonnepanelen

Bij BCON adviseren wij u over alle aspecten van zonnen energie. Onze experts beschikken over de benodigde kennis en opleiding om u verder te helpen. Wij staan u graag te woord en adviseren u goed over het optimaal benutten van het dakoppervlakte.

De voordelen op een rijtje:

  • Zonnepanelen verkrijgbaar in iedere gewenste afmeting en aantallen
  • BCON zonnepanelen zijn gecertificeerd volgens de Europese normen
  • BCON zonnepanelen zijn enkel van uitstekende A-merk kwaliteit
  • BCON monteurs worden passend opgeleid en met kennis en kunnen bijgeleerd

Topservice met deskundig advies

Wij houden alles graag duidelijk. Daarom is er geen sprake van een overvloed aan regels en voorwaarden. Met onze persoonlijke communicatie zorgen wij ervoor dat de stand van zaken helder is bij u. En afspraak is afspraak! Bij BCON is een topservice gegarandeerd en pakken we alle projecten even deskundig aan. Investeer nu in een milieuvriendelijke vorm van energiewinning.
Wij nemen graag de mogelijkheden voor zonnepanelen met u door. Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Bent u nu ook enthousiast geworden? 

Bij BCON kunt u altijd terecht voor vrijblijvend advies. Bel of mail ons voor meer informatie en het maken van een afspraak. Wij komen graag uw woonsituatie bekijken voor het uitbrengen van een passend zonnepanelen advies.

Heeft u verder nog vragen?

Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.
 

Call Now Button