Soorten zonnepanelen

 

 

Canadian Solar Quartech 270 poly

De zonnepanelen van Canadian Solar behoren tot de top van de markt, terwijl de kostprijs vanwege schaalvoordelen zeer laag is. Niet voor niets rolden er gedurende de afgelopen 14 jaar maar liefst 30 miljoen zonnepanelen van de band. Doordat Canadian Solar fors geïnvesteerd heeft in productiefaciliteiten buiten China zijn zonnepanelen van Canadian Solar niet onderhevig aan importregels.

Het Canadian Solar CS6P-270 Quartech paneel is een 60-cels polykristallijn zonnepaneel met een vermogen van 270 Wp en heeft een aluminium frame. Uniek aan dit paneel zijn de 4 busbars (in plaats van de standaard 3 busbars). Deze verdeling zorgt ervoor dat de negatieve effecten van schaduwval worden beperkt en het rendement dus nog hoger wordt. Het CS6P-270 Quartech paneel van Canadian Solar heeft een productgarantie van 10 jaar en een vermogensgarantie van 25 jaar.

 

Canadian Solar 275 Full Black

De Canadian Solar CS6K-275M Full Black is een 60-cels monokristallijn Full Black zonnepaneel met zwart frame en zwarte achterplaat. Het volledig zwarte paneel heeft een vermogen van 275 Wp en een positieve vermogenstolerantie van 0-+5. De CS6K-275 panelen hebben 10 jaar productgarantie en 25 jaar vermogensgarantie.

 

 

 

 

 

 

BenQ Sun forte

 

Met een 330Wp SunForte zonnepaneel biedt BenQ een hoge opbrengst per vierkante meter. Het zonnepaneel heeft een zwarte aluminium frame en een witte backsheet.

De productgarantie op dit zonnepaneel is 10 jaar. Het vermogensgarantie 25 jaar

 

Trina Zonnepanelen